Vendosni deri në 12 shkronja

kërkim i avancuar

Na vlerësoni nga 5

4.1 / 5 (104)

Be the first to rate us.

Scrambler Falas Falas Online Falas

Çfarë është Scramble Word?
Pse përdorimi fjala Scrambler?
Scramble Word mashtrojnë
Pse është Scrambler ynë fjala më e mirë?
Shembull listë të fjalëve përleshje
Avantazhet e fjala Scrambler
Përmbledhje

Ju mund të pyesin se pse zgjidhjen Anagrama dhe fjalët përpiqen me fjalë Scrambler është një argëtim i fundit?

E pra, çfarë tjetër mund të jetë më e emocionuese se duke luajtur me fjalë, ajo është aktiviteti më të këndshme gjatë kohës sonë të lirë, kur ne jemi të lirë dhe të merr mërzitur të bërë asgjë.

Ka mënyra të mëdha dhe lojra për të luajtur me fjalë, të tilla si WWF (Word me miqtë), grumbull, gramë, Scrabble, etj Këto lojëra jo vetëm të ju ndihmojë që të ketë një kohë të këndshme, por edhe busters trurit që përmirësojnë tuaj njohëse dhe të përgjithshme mendore shëndetin.

Fjala Scrambler është një fjalë lojë online Scramble e cila ka kaq shumë twists interesante dhe kthehet.

Kjo është një fjalë e bërë dhe lojë emocionuese; Scrambler bota është e ndryshme nga fjala unscrambler . Fjala unscrambler është përdor për të deshifruar fjalët, ndërsa fjala Scrambler përdorur për përleshje të gjitha fjalët e mundshme.

Shumë personalitete të shquara në mbarë botën janë të dua e këtyre Anagrams zgjidhjen dhe lojra puzzle.

Çfarë është Scramble Word?

Scramble Word ose Grumbull është mister fjalë që është luajtur nga letra përpiqen për të bërë Anagrama, me ndihmën e disa çelës.

Martin Naydel parë futi në lojë Scramble Word i cili është i njohur edhe si fjalë Jubled në vitin 1954. Kjo lojë është e plotë të eksitim; të gjithë ju duhet të ngjitem letra, të cilat mund të bëjë fjalë kuptimplota sa më shpejt të jetë e mundur.

Si ju jeni duke luajtur këtë lojë, mos harroni se rezultati i konsideron si një qëllim kryesor i kësaj loje, dhe rezultati tërësisht i bazuar në gjatësinë e fjalëve të shkruhet, vështirësia e letrës që keni përdorur, dhe natyrisht sa shpejt ju të gjeni dhe spell këto fjalë. Sa më shumë vështirësi të përballet me ju, aq më shtrenjtë do të jepen.

Të gjithë lojtarët të përpiqet të korrigjoj letra për të dalë me një fjali kuptimplote sa më shpejt të jetë e mundur.

A ju kujtohet ende të mësuar fjalë të reja kur ju keni qenë në shkollë? E pra, kjo lojë është më shumë gjasa teknikat që përdoren për të mësuar fjalë të reja dhe drejtshkrimin e tyre. Ju duhet të organizoni bashkëtingëlloret dhe zanoret për të bërë fjalë kuptimplota.

Për shembull, ekziston fjala “FUMNIF”, dhe ju duhet të korrigjoj letra dhe të bëjë fjalë kuptimplota; fjala është Muffin. Një tjetër shembull është “SNITIS,” dhe kur unjumbles dhe korrigjoj ato, kjo fjalë rezulton të jetë “insistojnë”.

Pse përdorimi fjala Scrambler?

Fjalë të përpiqen nuk është një lojë e lehtë; ju keni nevojë për një shumë të praktikës për të qëndruar përpara konkurrentëve tuaj apo miqtë.

Vocabulary luan një rregull i rëndësishëm kur bëhet fjalë për zgjidhjen e Anagrama dhe puzzles. Ka mënyra të mëdha për të rritur fjalorin tuaj, të tilla si duke luajtur lojra online, zgjidhjen e puzzles që janë botuar në gazeta, revista, Sudoku, etj

Sa më shumë që praktikë, më shumë shanse keni të zgjeruar fjalorin tuaj, por problemi është se ju nuk mund gjithmonë të zgjidhur këto puzzles veten.

Edhe pse, në qoftë se ju keni njohuri të shkëlqyera dhe fjalorin, por për të fituar ndeshjen, ju ende nevojë për të shënuar shumë të lartë duke ardhur deri me shumicën fjalët domethënëse në këto lojëra.

Kjo është kur vjen fjala Scrambler që të ju ndihmojë të arritur rezultate të larta në këto lojëra.

Pra, sa herë që ju nuk do të zgjidhur këto puzzles dhe lojra fjalë ose stucks ose të dëshironi për të përmirësuar njohuritë tuaja, që ju të merrni ndihmë nga software apo aplikacioni, i cili është i njohur si një “Word Scrambler.”

Ky mjet fjalë Scrambler ju ndihmon për të ngjitem fjalët. Të gjithë ju duhet për të hyrë fjalët që ju doni të ngjitem në kutinë e tekstit dhe voila. Mjet Fjala Scrambler do të shfaqin fjalët më të rëndësishme për ju.

Anagrama

Anagram përleshje është fraza apo fjalë, e cila është krijuar nga rearranging letrat e fraza të ndryshme apo fjalë. Ato janë krijuar për argëtim dhe do të thotë për të zbuluar kuptimin e fshehtë lexuar këto letra jashtë funksionit.

Në kohën kur ju të zgjidhur anagram përleshje, nuk duhet të shikoni në kuptimin e fshehtë si të tillë. Në vend të kësaj, ju duhet të shikoni në letra dhe unjumble këto letra nga grupi i fjalëve të fërguara për të korrigjoj fjalët që i pranishëm në to.

Ju mund të bëni fjalë kuptimplota dhe të gjatë nga unjumbling këto letra.

Për shembull, “DGUTEB” – “. BUXHETI” Kur unjumble, ju do të merrni një fjalë gjashtë-letër të quajtur Në mënyrë të ngjashme, një fjalë konfuze, “IGLGEG,” dhe unjumbled kjo, ju do të merrni “qesh nën hundë.”

E mira gjë që ju do të donte është që ju mund të luajnë Scramble anagram dhe Scramble Word online.

Mijëra vende janë në dispozicion që ju lejon të luajë fjalën unscrambler lojëra me miqtë për të lira.

Word Scrambler mashtrojnë

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke luajtur një sport në natyrë, ose duke luajtur lojë puzzle në smartphone tuaj ose duke luajtur fjalë përpiqen lojë, gjithçka është çështje për të fituar ndeshjen.

Cheating duket të jetë kënaqësi e madhe, sidomos kur ju jeni duke luajtur me miqtë tuaj. E pra, ju mund të ketë fjalën Scrambler mashtrojnë, duke luajtur me miqtë tuaj për argëtim.

Gjithashtu, ju mund të përdorni fjalën unscramble mashtrojnë duke luajtur atë offline. Ju do të fituar pikë më shumë në qoftë se duke përdorur një wildcard. Ju ende mund rezultat të lartë me të mashtrojnë edhe në qoftë se keni përdorur të gjitha wildcards tuaja.

Nëse ju doni për të marrë pikë më shumë se sa konkurrentët tuaj, ju duhet të marrë ndihmën e një Scramble Word fjalor. Ju do të gjeni dy Scrambler Fjala dhe Fjala unscrambler fjalor në faqen tonë të internetit.

E internetit është i përmbytur me vende të tilla ku ju vënë fjalën jumbled dhe për të marrë fjalë unscrambled ose unjumbled, por në qoftë se keni nevojë për të mirë fjalën Scrambler, atëherë ju duhet të provoni në internet mjet tonë fjala Scrambler.

Ju mund të merrni ndihmë në internet duke luajtur këto lojëra. Gjithashtu, ju mund të vizitoni në internet fjalën Scrabble fjalor që ju ndihmon për të përmirësuar performancën tuaj të përgjithshëm.

Pse është fjala Scrambler jonë më e mirë?

më të shpejtë dhe më të avancuara Scrambler ynë fjalë do të ju ndihmojë për letrat përleshje dhe fjalë përleshje; të gjithë ju duhet të shkruani fjalët e dëshiruara apo letër në kutinë e tekstit.

Nëse jeni duke luajtur për argëtim, për të përmirësuar fjalorin tuaj ose të rritur njohuritë tuaja, mjeti ynë Fjala Scrambler është më e mira për ju dhe do të ju ndihmojë për të fjalëve përleshje me lehtësi.

Lista e fjalë përleshje

Ne jemi për ndarjen e një listë të fjalëve të fërguara, fjalët jumbled. Ne unjumble këto fjalë me ndihmën e internet mjet tonë fjala Scrambler dhe për të marrë të gjitha këto rezultate. Ju gjithashtu mund të merrni të tjera fjalë gjatësi prej fjalëve të fërguara. Të gjithë ju duhet për të vënë disa letra të fërguara në kutinë e tekstit dhe le fjalën tonë unscrambler mjet për ta bërë pushim për ju.

1. TURF

Fjalët e mundshme unscrambled janë;

 • Pesë-letër fjalë: Fruta
 • fjalë me katër shkronja: frit, Çarje, torfë,
 • Fjalët tre-letër: Für, FIT, FIR dhe kështu me radhë

2. LITTLE

Fjalët e mundshme unscrambled janë;

 • Pesë-letër fjalë: TITULLI
 • fjalë me katër shkronja: them, lilt, deri, itll
 • Fjalët tre-letër: ILL, le, LIE dhe kështu me radhë

3. Teach

Fjalët e mundshme unscrambled janë;

 • Fjalët pesë-letër: të mashtrojnë, theka, tache
 • Katër-letër fjalë: CHAT, secili, bëj gravurë, TECH
 • Fjalët tre-letër: CAT, ACE, ACT, HAT, The, hani dhe kështu me radhë

Lista e më të fjalëve të famshme të fërguara

Edhe pse ka shumë fjalë të njohura të fërguara në mbarë botën, çdo kulturë ka një listë të fjalëve të famshme të fërguara, por ka edhe të gjitha me kohë të fërguara fjalë të preferuar që mund të zgjidhet me ndihmën e fjalës Scrambler.

Jonë mjet fjala Scrambler do të ju ndihmojë të mësoni se si të ngjitem këtë listë dhe të qëndrojë në krye të konkurrentëve tuaj.

Fjalët më të njohura të fërguara

 • Vështirë – (enorme)
 • Ressurection – (Marrëdhënie, tiercerons, ceintures, coinsure, etj)
 • SATURANTO – (Astronaut)
 • Superego – (Portuguese)
 • CRETICK – (Cricket)
 • Clambers – (Scramble)
 • ATARACTIC – (Antarctica)
 • Cameria – (Amerika),
 • SPURRIES – (befasi dhe Up risers)
 • PURREO – (Europe)
 • AURNATTOS – (Astronaut)
 • WOBEL – (zorrë, bërryl, dhe më poshtë)

Avantazhet e fjalës Scrambler

Ka kaq shumë avantazhe të fjalës Scrambler, një nga më ato të rëndësishme është të mos e dini të gjitha fjalët e mundshme përleshje para konkurrentëve tuaj.

Një fjalor të fortë është një çelës suksesi për të fituar këtë lojë, më shumë që dini për të mësuar në lidhje me fjalë, më shumë shanse do të fitojë ndeshjen çdo kohë.

Fjala Scrambler është mjet i mirë që ju lejon të mësuar fjalë të reja, për të përmirësuar fjalorin tuaj, dhe të mundësojë që të ngjitem fjalët më shpejt se konkurrentët e juaj.

Word Scrambler mjet nuk është vetëm koha-efikas, por edhe ju do të mund të përfundojë duke zgjeruar fjalorin tuaj dhe për të mësuar fjalë të reja çdo ditë.

Përmbledhje

Fjala Scrambler është konsideruar si një nga lojërat shtëpie më e ndikuar dhe emocionuese që ju mund të luajë në kohën tuaj të lirë. Unscrambling , Jumbling, dhe duke luajtur me fjalë është i fundit fun.

Kjo është një lojë shumë produktiv për fëmijët që i ndihmojnë ata të mësojnë fjalë të reja dhe të zgjerojnë fjalorin e tyre. Ju mund të luajnë në internet në çdo kohë me miqtë tuaj, të familjes.

Scroll to Top